Hipòdrom? Menys pijades i anem per feina…

Que a les alçades de la pel·lícula els empresaris d’aquesta comarca via la Cambra de Comerç es despengin amb segons quines ocurrències com la de l’hipòdrom, demostra fins a quin punt n’estan allunyats alguns de la realitat que viu el país i la comarca.

En un país normal els empresaris es preocuparien de com reactivar el teixit industrial, millorar la competitivitat de les empreses, d’intentar augmentar la facturació i els llocs de treball o buscar solucions al finançament de les petites empreses i autònoms que avui les estan pesant més que canutes. En comptes d’això, la principal ocupació de la Cambra de Comerç avui són les curses de cavalls.

Mirin, ja n’hi ha prou de bromes. En aquest país cadascú es paga el seu oci i el seu divertimento i qui vulgui carreres de cavalls que se les pagui i no pretengui que des de l’administració pública li paguem les seves festes, a base de subvencions o de cedir-los terrenys públics. Perquè la ciutadania ja en té prou de socialitzar els costos de la seva crisi i de veure com després privatitzen part dels beneficis públics. Avui la prioritat del país no passa pels cavalls ni per un hipòdrom ni per més frivolitats, les prioritats passen per trobar feina als 11.870 desocupats de la nostra comarca i atendre a les bosses de pobresa que avui lamentablement són cada cop més alarmants.

Deixa un comentari